ΠΑΣΟΚ: Οι αγρότες πρώτα θύματα της πολιτικής της κυβέρνησης

Περίπου 51.000 παραγωγοί δεν έλαβαν την ειδική ενίσχυση βάμβακος, που ανέρχεται σε περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ, εξαιτίας της «υφαρπαγής των χρημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ από την κυβέρνηση για άλλους σκοπούς και υποχρεώσεις» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Οι αγρότες είναι οι πρώτοι που πληρώνουν τις συνέπειες της αλλοπρόσαλλης κ τυχοδιωκτικής πολιτικής της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου - Βαρουφάκη.

-51.000 βαμβακοπαραγωγοί ειδοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ότι θα πληρωθούν την ειδική ενίσχυση βάμβακος (πάνω από 150 εκ ευρώ) αλλά στα ΑΤΜ δε βρήκαν ούτε σεντς.

-Η μοναδική αιτία είναι η υφαρπαγή των χρημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ από την Κυβέρνηση για άλλους σκοπούς και υποχρεώσεις.

-Αντιμέτωποι με το ίδιο σοκ θα βρεθούν άλλοι 150.000 αγρότες που περιμένουν να πληρωθούν όπως κάθε χρόνο πριν το Πάσχα.

-Η κυβέρνηση των non papers, των εισαγγελικού τύπου απειλών και του life style δεν έχει εντολή από κανένα Έλληνα πολίτη να καταστρέψει την αγροτική παραγωγή.

-Το γεγονός ότι ο κ Τσίπρας δε βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τους αγρότες στις προγραμματικές του δηλώσεις δε σημαίνει ότι απέκτησε και το δικαίωμα να τους στραγγίξει οικονομικά στερώντας τους λεφτά που είναι δικά τους κ όχι δικά του.

-Η Κυβέρνηση καλείται να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε κ προειδοποιούμε ότι το θέμα δεν προσφέρεται για ένα ακόμα επικοινωνιακό show των περιφερόμενων υπουργών της από κανάλι σε κανάλι.

-Από τις 2 Μαρτίου είχαμε επισημάνει το αδιέξοδο της επιλογής τους κ δε μας άκουσαν

-Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.»

Newsroom ΔΟΛ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις