ΚΙΝΑΛ: Βιώσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο χρειάζονται οι περιοχές της Δ.Μακεδονίας που πλήττει η απολιγνιτοποίηση
ΚΙΝΑΛ: Βιώσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο χρειάζονται οι περιοχές της Δ.Μακεδονίας που πλήττει η απολιγνιτοποίηση

Ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε ότι «πολλά από τα 1018 εμβολιαστικά κέντρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση έχουν μείνει στα χαρτιά». Δήλωσε ότι στις «προετοιμασίες εμβολιασμού του πληθυσμού υπάρχουν ελλείψεις» ενώ την ίδια στιγμή «έχουμε αποφάσεις δυο μέτρα και δύο σταθμά που κάνουν τους πολίτες να νοιώθουν ότι υπάρχει αδιαφάνεια» ενώ από την άλλη «χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβερνητική διαχείριση».

«Η πανδημία είναι εδώ απαιτεί ψυχραιμία και αξιόπιστο σχέδιο» κατέληξε ο Γραμματέας του ΚΙΝ. ΑΛ. Τέλος αναφερόμενος στην απολιγνιτοποίηση που πλήττει περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει «ένα βιώσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο που θα μπορέσει να καταστήσει εις το μέλλον ενεργές αυτές τις περιοχές, να διατηρήσει την οικονομία τους ανθηρή στο δρόμο για μια δίκαιη μετάβαση».

Το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον γραμματέα Μ. Χριστοδουλάκη, τον βουλευτή και τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Πουλά και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πάρι Κουκουλόπουλο, επισκέφθηκε τους δημάρχους Κοζάνης και Εορδαίας και είχε συναντήσεις με τους διοικητές των νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις