Αμερικανική ταξιδιωτική αγορά και Γαστρονομία

Ο κ. Γιώργος Τριβιζάς Πρόεδρος και η General Manager του Hellenic American Chamber of Tourism (HACT), επισκέπτονται την Κρήτη από 29 Μαίου έως 2 Ιουνίου 2014.  Το επίσημο ταξίδι τους στην Κρήτη είναι στα πλαίσια διεξαγωγής μιας σειράς σεμιναρίων με θέμα την Αμερικανική ταξιδιωτική αγορά και Γαστρονομία, τα οποία αφορούν σε πρώτη φάση την Αθήνα και την Κρήτη.

Ο κ. Τριβιζάς θα επικεντρωθεί σε δύο βασικές κατηγορίες επαγγελματιών στην Κρήτη: τους Επαγγελματίες του Τουρισμού (Τουριστικά Γραφεία, Tour Operators, Ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς Οργανισμούς) και τους Βιοτέχνες, Μεταποιητές, Εξαγωγείς, Παραγωγούς (ελαιολάδου, κρασιού, μελιού, αγροτικών προϊόντων, τοπικών αναψυκτικών και ποτών) και επιχειρηματίες τροφοδοσίας.

Μέσω των διαδραστικών αυτών σεμιναρίων, θα δώσει επιχειρηματικές συμβουλές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις, αλλά και θα επισκεφθεί ξενοδοχεία, στα πλαίσια έναρξης προγράμματος αξιολόγησης ξενοδοχείων για λογαριασμό Αμερικανών Tour Operators, σύμφωνα με το σύστημα “American Standard Certification”.

Σεμινάρια στην ΑΘΗΝΑ:  17 Σεπτεμβρίου 2014,  στο ξενοδοχείο ZAFOLIA, ώρα 19.00 – 21.00

Σεμινάρια στην ΚΡΗΤΗ:


ΧΑΝΙΑ:
29 Μαϊου (για επαγγελματίες του τουρισμού)  
τοποθεσία:  Επιμελητήριο Χανίων (αίθουσα 4ου ορόφου) και ώρα 6 – 8 απόγευμα.

30 Μαϊου (για παραγωγούς, τρόφιμα – ποτά)
τοποθεσία:  Επιμελητήριο Χανίων (αίθουσα 4ου ορόφου) και ώρα 6 – 8 απόγευμα.

ΡΕΘΥΜΝΟ:
31 Μαϊου (για επαγγελματίες του τουρισμού)
τοποθεσία:  Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνης (Παπανασταστίου 3 – ΒΙΟ) και ώρα  6 – 8 απόγευμα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
2 Ιουνίου
τοποθεσία:  ξενοδοχείο Galaxy (Λ. Δημοκρατίας 75, Ηράκλειο)
ώρα:   10 – 12 μεσημέρι  (για επαγγελματίες του τουρισμού)
ώρα:   14 – 16 απόγευμα  (για παραγωγούς, τρόφιμα – ποτά)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (www.hact.info) για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Hellenic American Chamber of Tourism είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 1989 , ο οποίος γεφυρώνει την επιχειρηματικότητα μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ, κυρίως στον τομέα τουρισμού, αλλά και στους τομείς των τροφίμων και των επενδύσεων.

Ο κ. Τριβιζάς έζησε στις Ηνωμένες Πολιτείες για πάνω από 30 χρόνια, είναι πρόεδρος του HACT, Πρόεδρος του Greek Hotels (US Tour Operator), Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα (LA Times, CBS, NBC, OSSN), συμπαραγωγός με τον Chuck Henry του “Travel Café”, Σύμβουλος για την ταξιδιωτική αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, συνιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων.

Πληροφορίες
Γεωργία Αντωνάκη   -   τηλ.  211 012 0584
Email:  getinvolved@hact.info                                       

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις