«ΤΑΠΑΣ της Ισπανίας»

Το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξαγωγών και Επενδύσεων ICEX, διοργανώνει στην Αθήνα, ένα σεμινάριο/παρουσίαση για τα «ΤΑΠΑΣ της Ισπανίας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 16:00μμ στο ξενοδοχείο   INTERCONTINENTAL.

Ο σκοπός της παρουσίασης αυτής είναι να γίνει γνωστή στην Ελλάδα η ισπανική γαστρονομία, μέσα από ένα από τα κορυφαία της προϊόντα, που είναι οι “tapas”.  Λόγω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους, οι tapas αποτελούν ένα εξαίρετο δείγμα της προσφοράς του ισπανικού τομέα αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

Στη διάρκεια της Τεχνικής Ημερίδας, ο γνωστός ισπανός σεφ Raúl del Moral, εκπροσωπώντας την Διεθνής Σχολή Μαγειρικής της Valladolid, θα δημιουργήσει  ένα εργαστήριο παρασκευής tapas, μέσα από το οποίο οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση, θα παρακολουθήσουν την διαδικασία παρασκευής τους, όπως επίσης και να γνωρίσουν ποιά είναι τα κατάλληλα κρασιά που τις συνοδεύουν.
Στην παρουσίαση, η οποία θα γίνει σύμφωνα με πρόγραμμα το οποίο επισυνάπτουμε, θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από ισπανικά-ελληνικά-ισπανικά.

Γνωρίζοντας την συμμετοχή σας σε αυτόν τον τομέα δραστηριότητας, θα εκτιμούσαμε την παρουσία σας σε αυτή την εκδήλωση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ “TAPAS”

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015, Αθήνα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ INTERCONTINENTAL

 

16:00 – 16:30      Άφιξη – Εγγραφή

 

16:30 – 16:40     Χαιρετισμός / Καλωσόρισμα

                            Κος. Jorge Andreu Arasa

                            Οικονομικός και Εμπορικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ισπανίας

 

16:40 – 18:00     Εργαστήριο παρασκευής tapas

                            Κος. Raúl del Moral

                            

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις