«Ορθή χρήση νερού άρδευσης»

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης (Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ) σε συνεργασία με τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) Αγίας Γαλήνης-Μελάμπων, τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ρεθύμνης θα υλοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ».

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των χρηστών του αρδευτικού νερού του έργου του ΤΟΕΒ με σκοπό την ενημέρωση – κατάρτιση, προκειμένου να προστατευτεί τόσο το εισόδημα των ίδιων των παραγωγών όσο και το οικοσύστημα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στην Αγία Γαλήνη, Αίθουσα Πληροφοριών (ΙΝFΟ) της Κοινότητας Αγίας Γαλήνης (Λιμάνι Αγίας γαλήνης), από τις 18:00 έως 21:00.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν εκπαιδευτικό υλικό και Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.
Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι:
1. Βιδάκη Ευθυμία, Γεωπόνος, Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Π.Ε. Ρεθύμνης
2. Βότσογλου Νικόλαος, Γεωλόγος της Π.Ε. Ρεθύμνης
3. Ρουμπελάκης Γιάννης, Γεωπόνος Μελετητής
4. Πενθερουδάκης Εμμανουήλ, Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.
Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Πίτερης Χαράλαμπος-Νικόλαος, Δ/ντής Κατάρτισης Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
Το σεμινάριο είναι ανοικτό για όλους τους ενδιαφερόμενους και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλ. 2832091258 (Κοινότητα Αγίας Γαλήνης), 2832091550 (ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης-Μελάμπων) και στο Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-Περιφέρειας Κρήτης, Ηγ. Γαβριήλ 103, (απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς) 2ος όροφος, τηλέφωνα, 2831040052-50

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις