Απαιτήσεις εξαγωγών FDA σε ΗΠΑ-Καναδά

Η EUROCERT, συναισθανόμενη την ανάγκη των ελληνικών επιχειρήσεων να εξάγουν τα προϊόντα τους και προσπαθώντας να βελτιώσει την πρόσβαση αυτών στην αγορά της Αμερικής – Καναδά, διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο FDA requirements and FSMA principles for exporters interested to USA market.

Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις νέες απαιτήσεις του Αμερικανικού νομοθετικού πλαισίου για την ασφάλεια τροφίμων, FSMA, αλλά και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων που θα εξάγουν στην αγορά των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής.

Επιπλέον, θα γίνει παρουσίαση της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να εγγράφει στην λίστα των εγκεκριμένων προμηθευτών του FDA, και ως εκ τούτου να της δοθεί η δυνατότητα να δειγματίσει και τελικώς να εξάγει. Επίσης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διενέργεια 3ήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου για BRC FOOD Lead Auditors, με θέμα το διεθνές Πρότυπο για την Ασφάλεια των Τροφίμων, BRC FOOD V7.

Με το πέρας του σεμιναρίου, θα διενεργηθούν on line BRC εξετάσεις για συντονιστές επιθεωρητές.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι να έχουν ήδη οι υποψήφιοι παρακολουθήσει τις αρχές του ISO 19011, μιας και δεν θα αναφερθούν στο συγκεκριμένο σεμινάριο.

Εισηγητής των δύο προαναφερθέντων σεμιναρίων θα είναι ο BRC authorized Τraining Provider, κύριος Alfonso Capuchino, Γενικός διευθυντής και εξειδικευμένος σε θέματα τροφίμων του Αμερικανικού Φορέα AIB (American Institute of Bakery).

Ημερομηνίες και Κόστος Διεξαγωγής

• BRC issue 7 : 07-09/11/2016, Κόστος : 500 €

• FDA requirements and FSMA principles for exporters interested to USA market : 10/11/2016, Kόστος: 300€ *

Kαι τα δύο σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Αγγλική γλώσσα

Λόγω αυξημένης ζήτησης και προκειμένου να κατοχυρώσετε τη θέση σας, παρακαλείσθε όπως δηλώσετε άμεσα συμμετοχή για το/τα σεμινάριο/α που ενδιαφέρεστε, συμπληρώνοντας την Αίτηση και αποστέλλοντας την στο [email protected] . Θα θέλαμε να σημειωθεί ότι, εφόσον η αποστολή της Αίτησης και η κατάθεση του ποσού πραγματοποιηθεί μέχρι τις13/10/2016, έχετε έκπτωση 50€ / συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εκπαίδευσης της ΕUROCERT στο 2106252495 (Κατερίνα Παναγοπούλου, εσωτ: *205)

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις