“ Fine Dinning“

Με το όρον “ Fine Dinning“ προσδιορίζουμε την υψηλή γαστρονομία στον χώρο της εστίασης. Τα φρέσκα υλικά , ο τρόπος παρασκευής και επεξεργασίας τους καθώς και πώς τα τοποθετούμε στο πιάτο, είναι η τεχνική πλευρά.

Βασικό ρόλο κατέχει ο τρόπος σύλληψης της ιδέας ενός πιάτου , ο συνδυασμός των γεύσεων καθώς και η συνεχής εξέλιξη της συνταγής. Ο Chef καλείται να αποτυπώσει την ιδέα του με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι εφικτό, με τον σωστό συντονισμό της κουζίνας όλα τα πιάτα να έχουν το θεμιτό αποτέλεσμα υπό την πίεση του εστιατορίου.

Με την χρήση της μοριακής γαστρονομίας και μηχανημάτων όπως roner,αφυγραντήρες, thermomix, pacojet κ.τ.λ., μπορούμε να πετύχουμε διαφορετικές υφές στις παρασκευές, πάντοτε έχοντας ως κύριο μέλημα την γεύση και την ανάδειξη κάθε υλικού.

Η στελέχωση μίας κουζίνας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τα κατάλληλα μηχανήματα και υλικά, της δίνει τη δυνατότητα να παράγει γαστρονομία σε υψηλό επίπεδο,προσφέροντας εκτός από φαγητό , εκπαίδευση καμι κουλτούρα.

Βασικός σκοπός του Chef είναι να εγείρει αισθήσεις και να αφυπνίσει συναισθήματα.Η ανάμνηση της γεύσης, η εικόνα, η παρουσίαση του πιάτου , διαμορφώνουν το περιβάλλον στο οποίο ο καλεσμένος θα απολαύσει τη γαστρονομική εμπειρία.

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 16:00μ–20:00 Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος –Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150μ από το σταθμό του μετρό Αγ. Ιωάννης)

Τιμή συμμετοχής: 75 ευρώ

Τιμή συμμετοχής για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος: 55 ευρώ

Για προκράτηση θέσεων:[email protected] και 210 8251401 . Η θέση θα είναι κρατημένη μόλις γίνει η κατάθεση χρημάτων.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η παρακολούθηση θα γίνει υποχρεωτικά με chef jacket,μαύρο παντελόνι.

Για κατάθεσηχρημάτων:

ALPHA BANK

ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΙΒΑΝ GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις