5ο Webinar με θέμα «Εμπόριο και Αγροδιατροφή»
5ο Webinar με θέμα «Εμπόριο και Αγροδιατροφή»

Η ΕΣΕΕ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 5ο Webinar με θέμα «Εμπόριο και Αγροδιατροφή» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30  Ιουνίου στις 11:50 στο Μεσολόγγι.

Το hybrid webinar, με ενότητες που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και άλλες με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στο χώρο της εκδήλωσης, έχει στόχο να αναδείξει τις προκλήσεις και τις προοπτικές που υπάρχουν στη δημιουργία νέων αλυσίδων αξίας σε εγχώριο επίπεδο. Θα το τιμήσουν με την παρουσία τους ομιλητές από τον επιχειρηματικό κόσμο καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις τέσσερις κεντρικές θεματικές:

  • Session 1: Εμπόριο και Αγροδιατροφή: Καινοτομία και Διαφοροποίηση στα προϊόντα και στις διαδικασίες
  • Session 2: Κυκλική Οικονομία και Στρατηγική Μηδενικής Ρύπανσης στο εμπόριο τροφίμων
  • Session 3: Δημιουργία συνεργατικών σχηματισμών καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης
  • Session 4: Εξωστρέφεια ελληνικών αγροτοδιατροφικών προϊόντων

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία οργανώνεται με την υποστήριξη της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση. H ΕΣΕΕ θα καλωσορίσει τον χαιρετισμό της αξιότιμης προέδρου κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ. Κωσταντίνος Λύρος θα χαιρετίσουν την εκδήλωση πριν την έναρξη των εργασιών του webinar.

H σειρά των διαδικτυακών σεμιναρίων που διοργανώνει η ΕΣΕΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Future of Retail 2040, τα συμπεράσματα των οποίων αναμένονται να προσφέρουν το έδαφος για το όραμα της ΕΣΕΕ να  δημιουργήσει τη «Λευκή Βίβλο 2040 για το Λιανεμπόριο».

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ και τους ομιλητές που θα πλαισιώσουν τα πάνελς  εδώ.  Η πρόσβαση για την παρακολούθηση του webinar προϋποθέτει την εγγραφή σας στην πλατφόρμα.  Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε σε αυτήν και κάντε την εγγραφή σας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις