«Επαγγελματική άρδευση-τεχνολογίες νερού»

Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου(Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.), θέτει νέες βάσεις και δεδομένα στην εκπαίδευση επαγγελματιών σε θέματα που σχετίζονται με το πράσινο και τις εφαρμογές του μέσα στην πόλη. Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων σεμιναρίων(Workshops) της, διοργανώνει ένα νέο Εξειδικευμένο Σεμινάριο(Workshop) με θέμα :
 

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΡΔΕΥΣΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΝΕΡΟΥ»

Επιστημονικός Υπεύθυνος για τη διαμόρφωση και τον προγραμματισμό των θεματικών ενοτήτων είναι ο κ.Πάνος Μπαϊρακτάρης.

Το Σεμινάριο συνολικής διάρκειας 42 διδακτικών ωρών απευθύνεται σε όλους τους Γεωτεχνικούς και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το χώρο του πρασίνου και του περιβάλλοντος.

Σκοπός του Σεμιναρίου(Workshop) είναι η προσέγγιση των συμμετεχόντων στο αντικείμενο της άρδευσης, η επίλυση των προβλημάτων που συχνά προκύπτουν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης δικτύων άρδευσης, καθώς  και η προσέγγιση των παραπάνω και με οικονομικά κριτήρια.

Το διδακτικό επιστημονικό προσωπικό έχει επιλεγεί με βασικό κριτήριο την πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή δικτύων άρδευσης και γενικότερα στις τεχνολογίες της άρδευσης.

Η έναρξη του Σεμιναρίου έχει οριστεί για την Τετάρτη 30 Απριλίου του 2014 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 2 Ιουνίου του 2014.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 150 ευρώ ανά άτομο. Για τα μέλη της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. , άνεργους και φοιτητές το κόστος είναι τα 130 ευρώ ανά άτομο. Προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του σεμιναρίου ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν δύναται να υπερβαίνει τα 20 άτομα και για τον λόγο αυτό, θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατοχύρωση θέσης, είναι η αποπληρωμή του συνολικού ποσού, πριν από την έναρξη των σεμιναριακών μαθημάτων .Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω σεμινάριο, θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση εκδήλωσης συμμετοχής στο e-mail της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.  [email protected]  έως και τη Δευτέρα 28 Απριλίου του 2014.Η αίτηση θα πρέπει να  συνοδεύεται από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης στο λογαριασμό της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.
 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου, τους εισηγητές, καθώς και  την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε εδώ :http://peegep.gr/el/Meetings_Seminars/irrigation/
                     


Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις