Η ετήσια έκθεση της Οργάνωσης Παραγωγών Βιομηχανικής Τομάτας – Κορινθιακής Σταφίδας

Καταρτίστηκε η ετήσια έκθεση προγραμματισμού δραστηριοτήτων και απολογισμού εργασιών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταποιημένων Οπωροκηπευτικών Ν. Ηλείας –  Οργάνωσης Παραγωγών Βιομηχανικής Τομάτας – Κορινθιακής Σταφίδας, σύμφωνα και με την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
Μεταξύ άλλων ο απολογισμός για το 2014 περιλαμβάνει τα ποσά διακίνησης της βιομηχανικής τομάτας στα εργοστάσια, ενώ γίνεται αναφορά στους στόχους που υλοποιήθηκαν, όπως είναι η πρόσληψη γεωπόνου, οι εδαφολογικές αναλύσεις και ο έλεγχος των υπολειμμάτων των φυτοφαρμάκων, η βελτίωση της εμπορίας του προϊόντος.
Όσον αφορά στον προγραμματισμό για το 2015, στόχος είναι η βελτίωση και η διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος, αλλά και της εμπορίας του προϊόντος, καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος.
Εξάλλου, όπως τονίζεται ο Αγροτικός Συνεταιρισμός – Οργάνωση Παραγωγών, έχει αναγνωριστεί για τα προϊόντα βιομηχανικής τομάτας – Κορινθιακής σταφίδας, συμβάλλοντας στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής και διαχείρισης των αγροτικών προϊόντων, μέσα από διαδικασίες που βελτιώνονται και προσαρμόζονται στην πολυπλοκότητα των παραγωγικών διαδικασιών, σεβόμενοι τον πολιτισμό υγείας των καταναλωτών, το περιβάλλον και την αειφορία  της γης.
Η ετήσια έκθεση αποστέλλεται στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, στην Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και στο Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις