Πανελλήνιο Συνεδριο για το Κρέας και τα Προϊόντα του

Το περιοδικό Meat News ανακοινώνει την διοργάνωση τριήμερου Πανελλήνιου Συνεδρίου για το Κρέας και τα Προϊόντα του με στόχο την ολοκληρωμένη προσέγγιση «από τον στάβλο στο πιάτο» όλων των θεμάτων που αφορούν την ποιότητα, υγιεινή και ασφάλεια του κρέατος και των προϊόντων του, την υγεία και ορθή μεταχείριση των ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017 και θα φιλοξενηθεί από την HELEXPO, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» - Αίθουσα Ολυμπιάς, στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia.

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει ολόκληρη την τροφική αλυσίδα, από την παραγωγή ζωοτροφών, συστήματα σταβλισμού, εξοπλισμούς, γενετική βελτίωση, συμβατική/βιολογική εκτροφή των ζώων, υγειονομική διαχείριση, πρότυπα εκτροφής, ευζωία των ζώων, μεταφορά, σφαγειοτεχνικές εγκαταστάσεις, παραγωγή κρέατος και προϊόντων του, ζωικά υποπροϊόντα, συντήρηση,συσκευασία, επισήμανση, ιχνηλασιμότητα, βιολογικά/παραδοσιακά προϊόντα, διακίνηση, μαζική εστίαση, πώληση, ιατροφικές συνήθειες, εκπαίδευση, πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, κανονιστικές απαιτήσεις, έως και την προετοιμασία αυτού του αγαθού στο πιάτο του καταναλωτή.

Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι ο καθηγητής κ. Σπυρίδων Ραμαντάνης

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις