12ο Διεθνές Συνέδριο για την αξιολόγηση του κύκλου ζωής των τροφίμων

Το Διεθνές Συνέδριο για την Αξιολόγηση Κύκλου Ζωής των Τροφίμων είναι η κορυφαία σειρά συνεδρίων για τη βιωσιμότητα των συστημάτων τροφίμων παγκοσμίως. Κάθε δεύτερο έτος ενώνει 400+ μελετητές και επαγγελματίες από 40+ χώρες που εργάζονται σε ακαδημαϊκούς, βιομηχανικούς και δημόσιους οργανισμούς.

Διοργανώθηκε από κορυφαίους οργανισμούς έρευνας και πρακτικής που ασχολούνται με τις βελτιώσεις της βιωσιμότητας της παραγωγής τροφίμων, κάθε φορά που το Συνέδριο φέρνει το πνεύμα της καινοτομίας και αναγκάζει την έρευνα και τη βιομηχανία να συνεργαστούν για βιώσιμα συστήματα γεωργικών τροφίμων. Το 12ο Διεθνές Συνέδριο για την αξιολόγηση του κύκλου ζωής των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στις 13 - 16 Οκτωβρίου 2020 στο Βερολίνο VIRTUALY. Προεδρεύεται από το Γερμανικό Ινστιτούτο Τεχνολογιών Τροφίμων (DIL) σε συνεργασία με το Κέντρο Βιώσιμης Ηγεσίας στο Πανεπιστήμιο του Witten / Herdecke (ZNU), corsus - εταιρική βιωσιμότητα και σκέψη.

Αποκτήστε πρόσβαση στο δίκτυο, λάβετε μέρος στα εργαστήρια, ακούστε τις βασικές σημειώσεις και συζητήστε με σπουδαίους επιστήμονες για να δημιουργήσετε το βιώσιμο μελλοντικό μας σύστημα τροφίμων!

Κάνε εγγραφή εδώ:
https://lcafood2020.com/

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις