Κατάσχεσαν ακατάλληλα όστρακα στην Αλεξανδρούπολη

Χίλια εξακόσια τριάντα επτά (1.637) κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ συνελήφθησαν έξι ημεδαποί για κατοχή και μεταφορά με σκοπό την πώληση και εμπορία της ποσότητας οστράκων.

Το σύνολο των αλιευμάτων βρισκόταν σε εβδομήντα έξι σάκους, δεν συνοδευόταν από τα προβλεπόμενα έγγραφα αναφορικά με την προέλευσή τους και δεν υπήρχε η προβλεπόμενη επισήμανση σε αυτά.

Οι άνδρες του λιμεναρχείου εντόπισαν στη θαλάσσια περιοχή πλησίον Λιμενίσκου Μαΐστρου σκάφος τύπου »Μπλάβα», του οποίου Κυβερνήτης ήταν ο 32χρονος, να προσεγγίζει το Λιμενίσκο. Παράλληλα βρισκόταν στην ξηρά (και συγκεκριμένα στη ράμπα καθέλκυσης σκαφών) Ι.Χ.Ε όχημα ιδιοκτησίας του 41χρονου καθώς και οι συνεργάτες του οι οποίοι κατελήφθησαν να μεταφορτώνουν την ποσότητα των οστράκων από το σκάφος στο Ι.Χ.Ε. οι οποίοι και συνελήφθησαν παρ’ ότι προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα οστράκων το Ι.Χ.Ε. όχημα και το σκάφος.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις