«Σε άθλια κατάσταση η αγροτική οδοποιία στον Πολύγυρο και την Ορμύλια Χαλκιδικής»
αγροτική οδοποιία στον Πολύγυρο και την Ορμύλια Χαλκιδικής»

Ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας προς  τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τον κ. Υπουργό Εσωτερικών σχετικά με την άθλια κατάσταση η αγροτική οδοποιία στον Πολύγυρο και την Ορμύλια. Χαλκιδικής. Ακολουθεί αναλυτικά η ερώτηση:

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με διαμαρτυρίες πολιτών, αλλά και με τοπικό δημοσίευμα ηλεκτρονικού τύπου της 21ης Ιουνίου 2020, η κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Πολυγύρου και της Δημοτικής Ενότητας Ορμύλιας βρίσκεται, εδώ και μήνες, σε άθλια και πολλές φορές σε επικίνδυνη κατάσταση, μέχρι και σήμερα. Αποτέλεσμα είναι, σε αρκετές περιπτώσεις, να είναι σχεδόν αδύνατη η μετακίνηση των αγροτών στις περιουσίες τους. Επίσης, οι αγροτικοί αυτοί δρόμοι, την καλοκαιρινή περίοδο, λειτουργούν και ως ζώνες πυρασφάλειας και προστασίας της φύσης.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να προβείτε σε μια ολοκληρωμένη μελέτη ανακατασκευής της ανωτέρω αγροτικής οδοποιίας, ώστε οι αγρότες να μετακινούνται με ασφάλεια στα κτήματά τους, αλλά και να προστατεύεται το τοπικό περιβάλλον από μια ενδεχόμενη πυρκαγιά;

Δείτε την απάντηση.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις