Ζητείται πρωθυπουργική παρέμβαση για ένταξη όλων των επιλαχόντων των σχεδίων βελτίωσης
Ζητείται πρωθυπουργική παρέμβαση για ένταξη όλων των επιλαχόντων των σχεδίων βελτίωσης

Ερώτηση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο σχετικά με το θέμα «Ζητείται πρωθυπουργική παρέμβαση για ένταξη όλων των επιλαχόντων των σχεδίων βελτίωσης». Ακολουθεί η ερώτηση:

Κύριε Υπουργέ,

 

Πρωθυπουργική παρέμβαση για την ένταξή τους στο πρόγραμμα 4.1.1. ζητούν όλοι οι επιλαχόντες των σχεδίων βελτίωσης, ώστε να λυθεί η διαφορά μεταξύ των αγροτών και ΥΠΑΑΤ. Τονίζουν ότι ο Πρωθυπουργός καλείται να λύσει αγροτικά προβλήματα και να παρέμβει για τις λανθασμένες κινήσεις του ΥΠΑΑΤ. Δε γίνεται να υπάρχει ευαισθησία του Πρωθυπουργού στον αγρότη που συναντά στο χωράφι και να έχει αφήσει Νέους Αγρότες χωρίς μηχανήματα εδώ και 5 χρόνια που πήραν τον τίτλο του Αγρότη. Δε γίνεται να ψάχνει ο Πρωθυπουργός λύσεις ανεργίας και να αφήνει άνεργο τον αγρότη μέσα στο ίδιο του το επάγγελμα. Κι ενώ οι επενδυτές με έτοιμους φακέλους ζητάνε την άμεση ένταξη, ώστε να κινηθεί ο αγροτικός και εμπορικός κόσμος με τα σχέδια ανάπτυξης αύριο κιόλας, το ΥΠΑΑΤ απαξιώνει το θέμα και παραπέμπει σε μελλοντικά σχέδια.

 

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

 

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

 

  1. Θα δοθούν επιτέλους εξηγήσεις για την άκυρη και άκαιρη εμμονή στο θέμα της απένταξης 3.500 αγροτών – κτηνοτρόφων;

 

  1. Θα υπάρξει πρωθυπουργική παρέμβαση, ώστε να τερματιστεί η διαφορά μεταξύ αγροτών και ΥΠΑΑΤ, εφόσον οι αγρότες στηρίζουν το μέλλον της Ελλάδας;

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις