Επιχειρηματικοί Οδηγοί

Ο Οργανισμός "Επενδύστε στην Ελλάδα A.E." παρέχει επενδυτικούς και επιχειρηματικούς οδηγούς για την Ελλάδα, οι οποίοι περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες που δίνουν τη δυνατότητα στους επενδυτές να μάθουν περισσότερα για την Ελλάδα, το νομοθετικό πλαίσιο επενδύσεων και τα επενδυτικά κίνητρα καθώς και τον ευρύτερο επιχειρηματικό τομέα.
Ο Οργανισμός "Επενδύστε στην Ελλάδα A.E." και η KPMG Greece σας παρέχουν επιχειρηματικούς οδηγούς για την Ελλάδα, όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον κτηματομεσιτικό τομέα, τη ζωή και τις συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και στατιστικά στοιχεία της αγοράς για τον επιχειρηματικό τομέα.
Ο επενδυτικός οδηγός για την Ελλάδα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου με τη χορηγία του Οργανισμού "Επενδύστε στην Ελλάδα A.E." είναι διαθέσιμος στην Ιταλική γλώσσα.
Επίσης, δείτε και κατεβάστε αρχεία με τις εκδόσεις του Οργανισμού "Επενδύστε στην Ελλάδα A.E.", που περιλαμβάνουν συνοπτικές πληροφορίες για τις επενδύσεις στην Ελλάδα, το νομοθετικό πλαίσιο και τα επενδυτικά κίνητρα.
Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη ότι στις πληροφορίες που περιέχονται στις εκδόσεις και τους επιχειρηματικούς οδηγούς του Οργανισμού "Επενδύστε στην Ελλάδα A.E." ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές, λόγω της τρέχουσας αναθεώρησης της νομοθεσίας. Συμβουλεύουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες σχετικά με τη φορολογία και τα επενδυτικά κίνητρα, με τα στελέχη του Οργανισμού "Επενδύστε στην Ελλάδα A.E." ή νομικούς συμβούλους.

Οι Οδηγοί
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις