Λαϊκές αγορές: Με μεταφορική θα λαμβάνουν οι παραγωγοί τα προϊόντα

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στις λαϊκές αγορές. Mεταξύ άλλων προβλέπεται οι παραγωγοί να λαμβάνουν με μεταφορική τα προϊόντα.

Ειδικότερα, για τις λαϊκές αγορές είπε ότι σήμερα θα εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία θα ορίζει ότι οι παραγωγοί θα έχουν τρεις μέρες περιθώριο να δηλώσουν με υπεύθυνη δήλωση στην Αστυνομία τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους, στην Αθήνα. Θα μπορούν να πηγαίνουν στην λαϊκή και να πωλούν τα προϊόντα τους, τα οποία θα τα παραλαμβάνουν μέσω μεταφορικής στην Αθήνα. «Με αυτόν τον τρόπο και οι παραγωγοί θα είναι στις λαϊκές αγορές και θα κάνουν τη δουλειά τους - και θα κρατούνται και οι τιμές χαμηλά- και δεν θα υπάρχει το υγειονομικό πρόβλημα να πηγαίνουν από τη μία περιφέρεια στην άλλη και να φοβόμαστε τη διασπορά του ιού», εξήγησε.

Για τη μείωση του ενοικίου ο κ. Γεωργιάδης είπε πως όποιος έχει χάσει εισόδημα λόγω της υπάρχουσας κρίσης δικαιούται μείωση 40% στο ενοίκιο. «Στους ιδιοκτήτες θα δοθούν φορολογικά κίνητρα και φορολογικές απαλλαγές για να διορθώσουν και αυτοί τη ζημία που θα έχουν. Σε αυτή την κρίση θα περάσουμε όλοι μαζί απέναντι, ανθρώπινα και πολιτισμένα» ανέφερε.

Ερωτηθείς σχετικά με τη συνεδρίαση του Eurogroup σχολίασε πως «υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των χωρών του Βορρά και του Νότου».

«Είναι προφανές ότι έχουμε συνασπίσει τις δυνάμεις μας με τις δυνάμεις του Νότου, με τις δυνάμεις δηλαδή που θέλουν τα ευρωομόλογα. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις» δήλωσε.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις