ΔΩΔΩΝΗ: Διάθεση σε εβδομαδιαία βάση γαλακτοκομικών προϊόντων σε ευπαθείς ομάδες της Ηπείρου

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στέκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού, υποστηρίζοντας στην πράξη το μήνυμα "Μένουμε Σπίτι", όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, με στόχο την παροχή ουσιαστικής βοήθειας εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη και την προάσπιση της δημόσιας υγείας, η ΔΩΔΩΝΗ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους Ιωαννιτών και Άρτας, καθώς και τις Μητροπόλεις των δύο νομών, αναλαμβάνει να προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση καλάθια με γαλακτοκομικά προϊόντα σε εκατοντάδες ευπαθείς και οικονομικά ευάλωτες ομάδες της περιοχής, ώστε να μπορέσουν στην πράξη να ακολουθήσουν το μήνυμα "Μένουμε Σπίτι", παραμένοντας υγιείς και ασφαλείς.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να παραμείνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας στο σπίτι και να περιορίσουν ακόμη περισσότερο τις μετακινήσεις τους, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους.

Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία της ΔΩΔΩΝΗ ξεκινά αύριο Πέμπτη 2 Απριλίου και θα διαρκέσει αρχικά 1 μήνα, ενώ ενδέχεται να επεκταθεί περαιτέρω για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αυτήν την περίοδο μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. 

Παράλληλα, η ΔΩΔΩΝΗ αναφέρει πως έχοντας συναίσθηση της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, στο πλαίσιο του συνεχούς κοινωνικού προγράμματος "Η Γεύση του Καλού", έχει ήδη προσφέρει μεγάλη ποσότητα υλικού υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη στήριξη του σημαντικού έργου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. 

"Στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ στηρίζουμε σταθερά την τοπική μας κοινωνία και είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, η έμπρακτη συνεισφορά και υποστήριξη όλων όσων μας έχουν ανάγκη, αποτελούν τη μόνη υπεύθυνη επιλογή για να διαφυλάξουμε την υγεία, την ευημερία και το ίδιο το μέλλον μας", δηλώνει ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Γαλακτοβιομηχανίας κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις