Διαβάστε την Αγροτική έκφραση αυτής της εβδομάδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εβδομαδιαία εφημερίδα «Αγροτική έκφραση» (site: www.agrofitro.gr), στο πλαίσιο επέκτασης της κυκλοφορίας της σε ολόκληρη την Ελλάδα, γνωστοποιεί με ιδιαίτερη χαρά τη νέα συνεργασίας της, με το πρακτορείο διανομής εφημερίδων και περιοδικών «ΑΡΓΟΣ ΑΕ».

Συγκεκριμένα από το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014  και κάθε Σάββατο η «ΑΡΓΟΣ Α.Ε» θα διανέμει την εφημερίδα «Αγροτική έκφραση»  με αποκλειστική διανομή για όλη την Ελλάδα.

Η συνεργασία με το μεγαλύτερο πρακτορείο διανομής Τύπου στην Ελλάδα, το  «ΑΡΓΟΣ Α.Ε», επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τη μακρόχρονη πορεία της εφημερίδας και ενδυναμώνει τους ισχυρούς δεσμούς αυτής με τους αναγνώστες της.     

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα «Αγροτική έκφραση», η οποία βρίσκεται στον 13ο  χρόνο λειτουργίας της και έχοντας ως έδρα τη Λάρισα, ασχολείται κατεξοχήν με θέματα που άπτονται του αγροτικού ενδιαφέροντος αλλά και γενικότερα της ελληνικής υπαίθρου και της αγροτικής οικονομίας.  

Τέλος, στον προγραμματισμό της διεύθυνσης της εφημερίδας, για το νέο έτος, είναι η πραγματοποίηση και άλλων επιχειρηματικών κινήσεων και συνεργασιών, με σκοπό την όλο και περισσότερη συμβολή της, στην πληρέστερη ενημέρωση του αγροτικού, γεωτεχνικού και του επιχειρηματικού κόσμου .

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις