Σχόλια και οι παρατηρήσεις σχετικά με τα κριτήρια ένταξης στο Μέτρο 11

Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σχετικά με τα κριτήρια ένταξης στο Μέτρο 11 από την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπισαν με το email που εχει δοθεί από το ΥΠΑΑΤ. Ακολουθούν αναλυτικά τα σχόλια και παρατηρήσεις:  

 

Κύριε Υπουργέ, 

 

κατόπιν της κατωτέρω ανακοινώσεως σας, http://www.minagric.gr/index.php/el/minagric-hot-news-el/5439-11, σας αποστείλαμε email υποβάλλοντας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις μας, αλλά λάβαμε μήνυμα ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν βρέθηκε. 

 

Για το λόγο αυτό σας υποβάλλουμε στο δικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το σχετικό έγγραφο. Παρακαλούμε πολύ όπως επιβεβαίωσετε τη λήψη του παρόντος και όπως μας ενημερώσετε σε πιο email μπορείτε να λάβετε σχόλια και παρατηρήσεις. 

 

Για την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας, 

Ο Πρόεδρος 

Δημήτρης Καραμπάσης 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

------------------------------------------

Τηλ. Επικοινωνίας: 6936363268

Email: [email protected]           

ΠΡΟΣ

1.      Αναπληρωτή Υπουργό ΥΠΑΑΤ

2.      Γραφείο Πρωθυπουργού

ΚΟΙΝ.

ΜΜΕ

 

ΘΕΜΑ: Σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με τα κριτήρια ένταξης στο Μέτρο 11

 

Για μια ακόμη φορά ακολουθείτε την τακτική του αιφνιδιασμού. Το περιθώριο των 5 ημερολογιακών ημερών για μια ακόμη φορά δεν σας τιμά. Καλείστε άμεσα να δώσετε επιπλέον παράταση δέκα ημερών, ενημερώνοντας μας σχετικά.  

Καταθέτουμε αρχικές παρατηρήσεις και ζητάμε διευκρινήσεις που θεωρούμε ότι είναι απαραίτητες, ήτοι:

1.      Ξεκαθάρισμα κονδυλίων, πόσα από τα 400.000.000 θα πάνε στη Βιολογική Γεωργία και πόσα στην Κτηνοτροφία

2.      Πόσα από τα 400.000.000 θα πάνε στις ανειλημμένες υποχρεώσεις του προηγούμενου ΠΑΑ 2007-2013 (Αγροτοπεριβαλλοντικά)

3.      Ενημερώστε μας αν θα επιβάλλετε υποχρεωτικά την πενταετία στους νεοεισερχόμενους (ήτοι 3 έτη μεταβατικό + 2 έτη βιολογικό προϊόν)

4.      Ενημερώστε αν θα μπει ανώτερο πλαφόν για την ενίσχυση, δηλαδή πόσα στρέμματα θα ενισχύονται και τι θα γίνει με τα υπόλοιπα; Θα συμμετέχουν όλα υποχρεωτικά στη βιολογική ή όχι;

5.      Αγρότες νεαρής ηλικίας έως 40 ετών και όχι δύο ταχυτήτων. Επίσης οι παλαιότεροι (νεαρής ηλικίας) ένταξης με εμπειρία τουλάχιστον 2 πενταετίες και επιχειρησιακό σχέδιο, να έχουν επιπλέον μόρια και προτεραιότητα από τους νεότερους.   

 

 

Για την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας

Ο Πρόεδρος, Καραμπάσης Δημήτρης 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις