Την επόμενη εβδομάδα επισκέψεις του Λ. Αυγενάκη στους εποπτευόμενους φορείς του ΥΠΑΑΤ

Επισκέψεις σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα ο αρμόδιος υπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, σύμφωνα με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάτι που αποφασίστηκε κατά την πρώτη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία όλων των στελεχών του υπουργείου, των γενικών διευθυντών του ΥπΑΑΤ, παρουσία των υφυπουργών Διονύση Σταμενίτη και Σταύρο Κελέτση, των γγ του υπουργείου, Κώστα Μπαγινέτα και Δημήτρη Παπαγιαννίδη, καθώς και του υπηρεσιακού διευθυντή, Μανώλη Ανανδρανιστάκη, της διευθύντριας Γραφείου Υπουργού, Αθανασίας Αγγελάκη και των συνεργατών του υπουργού και των υπευθύνων Τμημάτων Τομέων του υπουργείου.

«Δεν θα μείνουμε πίσω από κλειστές πόρτες. Η αμεσότητα και η διαρκής επικοινωνία με τα στελέχη του υπουργείου, αλλά και με όλους τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι βασικά εργαλεία επίλυσης όλων των προβλημάτων» ανέφερε στο Facebook.

Παράλληλα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημείωσε ότι θα πραγματοποιούνται τακτικές συσκέψεις με τις Γενικές Διευθύνσεις, έχοντας ως στόχο την προώθηση του έργου τους, την εύρεση νέων πεδίων δράσης, αλλά και τη δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων του ΥΠΑΑΤ.

Όπως αποφασίστηκε κατά τη σημερινή σύσκεψη, οι δυο υφυπουργοί θα πραγματοποιούν τακτικές συσκέψεις με όλες τις Διευθύνσεις και τα στελέχη του υπουργείου για να αντιμετωπίζονται τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα ζητήματα, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία ενόψει της ΔΕΘ. Ειδικό βάρος θα δοθεί και στην οργανωμένη παρουσία του ΥΠΑΑΤ και των εποπτευόμενων φορέων στην Διεθνή Έκθεση τον Σεπτέμβριο.

Τέλος, τονίστηκε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα επισκεφτεί τις έδρες των Γενικών Διευθύνσεων όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του στην Αττική, ενώ θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα συσκέψεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του πρωτογενούς τομέα σε κάθε έδρα κάθε περιφέρειας.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις