Δ.Α.Κ.Ε. ΥΠΑΑΤ: Η αλλαγή των διευθυντών στον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ελπιδοφόρο βήμα

Η Διεύθυνση Αγροτικής Κτηνιατρικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει την αλλαγή των διευθυντών στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμένων στην Αγροτική Παραγωγή (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Σήμερα με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την αλλαγή των διευθυντών στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Θεωρούμε ότι είναι η αλλαγή αυτή είναι το πρώτο βήμα για να κλείσει ο κύκλος της ανασφάλειας, αβεβαιότητας και ανυποληψίας ενός τόσο κρίσιμου Οργανισμού του Υπουργείου. Δεν είναι μόνο το έλλειμμα εμπιστοσύνης μεταξύ των Ελλήνων αγροτών και του Οργανισμού που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και η κάκιστη συνεργασία μεταξύ των
διοικητικών μονάδων του υπουργείου και του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου σε κρίσιμα ζητήματα ήταν απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη του ΟΠΕΚΕΠΕ, συγκεκριμένοι διευθυντές δεν απάντησαν ποτέ. Αποφάσεις κρίσιμης σημασίας, άργησαν επιδεικτικά να εκδοθούν λόγω καθυστερημένης απάντησης των συγκεκριμένων διευθυντών του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Θεωρούμε λοιπόν ότι με τις αλλαγές αυτές 
ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ


 όχι μόνο για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της επανάκτησης της αξιοπιστίας του Οργανισμού, αλλά και στις σχέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και ΥΠΑΑΤ.
Βεβαίως μένει ένα ακόμα βήμα, ίσως το σημαντικότερο, για να ολοκληρωθεί η εξυγίανση του Οργανισμού, που δεν είναι άλλο από την παραίτηση του σημερινού προέδρου.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους διευθυντές του Οργανισμού και δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε το έργο τους.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣΠΙΤΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΙΣ .
 

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ...!!!!
ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις