Nissan: Πρακτικές λύσεις και δωρεάν οδική βοήθεια

του Κώστα Σκαρμαλιωράκη

Είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε που η Nissan λάνσαρε ένα από τα πιο εμβληματικά gadget στα μοντέλα της, το άγκιστρο στο ταμπλό. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Almera, τον Μάρτιο του 1996, ως ένας πρακτικός τρόπος συγκράτησης τσαντών για ψώνια, σε όρθια και ασφαλή θέση. 

Σήμερα, η παραλλαγή αυτή της πρακτικής λύσης αποτελεί ένα μοναδικό χαρακτηριστικό και για πολλά από τα μοντέλα της Nissan. Πιο συγκεκριμένα, η μάρκα έχει ενσωματώσει στον χώρο αποσκευών των Qashqai, X-Trail και Note το Flexi-Board, ένα έξυπνο διαχωριστικό που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τους, να τον διαμορφώνουν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Επιλέγοντας την επιθυμητή διάταξη, τα πράγματα στον χώρο των αποσκευών στηρίζονται σωστά κατά την μεταφορά, ενώ όταν δεν  είναι απαραίτητο, το Flexi-Board αποθηκεύεται έξυπνα, καθώς εφάπτεται στο δάπεδο του χώρου των αποσκευών.

Εξίσου ευρηματικοί αποδείχθηκαν οι σχεδιαστές της Nissan και στην περίπτωση του νέου pick-up NP300 NAVARA. Για παράδειγμα, το νέο μοντέλο διαθέτει μια πρίζα 12 volt στο επάνω μέρος του ταμπλό, αποτελώντας ιδανικό σημείο για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δική τους φορητή συσκευή δορυφορικής πλοήγησης, πάνω στο παρμπρίζ. 

Εν τω μεταξύ η ελληνική αντιπροσωπεία Nissan ανακοίνωσε την προσφορά δωρεάν οδικής βοήθειας για ένα επιπλέον χρόνο -πέραν της αρχικής τριετίας- στα αυτοκίνητά της. Τη συγκεκριμένη παροχή μπορούν να εκμεταλλευτούν ιδιοκτήτες μοντέλων Nissan που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

* Το αυτοκίνητο να έχει ημερομηνία  παραγωγής μεταγενέστερη της 1/1/2000.

* Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να πραγματοποιήσουν συντήρηση σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan ή,

* Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών να επισκεφθούν για έλεγχο και διενέργεια τυχόν ανάκλησης, ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Nissan. 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις