Βραβεία από τα Transport & Logistics, στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίας και των Μεταφορών

 

 

 

 

Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών, υποστηρίζει τα Transport & Logistics Awards 2014, συμμετέχοντας παράλληλα στην κριτική επιτροπή των βραβείων.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα διακριθούν εταιρείες και οργανισμοί του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα για τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία τους στο σημαντικό αυτό κλάδο καθώς και για τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας.

Ο Ε.Ε.ΣΥ.Μ. ακράδαντα πιστεύει πως, σε εποχές όπως η σημερινή, η ανάδειξη τέτοιων πρακτικών αυτών είναι όχι μόνο σημαντική αλλά και ιδιαιτέρως αναγκαία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο πίσω έχει μείνει ο κλάδος στην Ελλάδα και παράλληλα τα σημαντικά οφέλη που μπορούν να προκύψουν για τις μεταφορές, το εμπόριο (εσωτερικό και διεθνές) και άρα την εθνική οικονομία από την ανάπτυξη του κλάδου, με εύρωστες, υγιείς επιχειρήσεις οι οποίες θα προσφέρουν ένα ικανό μεταφορικό περιβάλλον που θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των χρηστών για μοντέρνο, επαρκές, αποδοτικό, βιώσιμο και ασφαλές μεταφορικό σύστημα, το οποίο, ταυτόχρονα, θα αποτελεί μέρος μιας ενοποιημένης πανευρωπαϊκής και παγκόσμιας μεταφορικής αλυσίδας.

Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμβάλουν στη διάχυση των σχετικών πληροφοριών αναφορικά με τα βραβεία, ενθαρρύνοντας πρωτοπόρες εταιρείες-μέλη, όπως καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους, στην ιστοσελίδα http://www.tlawards.gr/. Επισυνάπτεται σχετικό αρχείο. (ΙΙΙΓ/Μ/7207)

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις