“Κυκλική Οικονομία στην Αλιεία, τις Υδατοκαλλιέργειες και τον Τουρισμό της Κρήτης”
“Κυκλική Οικονομία στην Αλιεία, τις Υδατοκαλλιέργειες και τον Τουρισμό της Κρήτης”

Ανοιχτή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με θέμα την “Κυκλική Οικονομία στην Αλιεία, τις Υδατοκαλλιέργειες και τον Τουρισμό της Κρήτης” διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης των Ευρωπαϊκών Έργων BLUEfasma και INCIRCLE (INTERREG MED). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου, από τις 12.00 ως τις 14.00, στο Ενυδρείο Κρήτης «Θαλασσόκοσμος», στις Γούρνες Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μαθητές των Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ενυδρείου για την κυκλική οικονομία με τίτλο: «Ο βυθός μέσα από τα χέρια μας» που περιλαμβάνει βιωματική ξενάγηση και δημιουργία χρηστικών υλικών από εγκαταλειμμένο αλιευτικό εξοπλισμό.

Την ίδια ώρα, γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ενημερωτική εκδήλωση για την Κυκλική Οικονομία στο φουαγιέ του Ενυδρείου.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των μαθητών στο τηλ. 2810-337788.

 

Λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την είσοδο απαιτείται πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού (ενήλικες) ή rapid test ή self-test 24ώρου (παιδιά 5-17 ετών).

Επισυναπτόμενα

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις