Μία ουσία που χαρίζει στις καυτερές πιπεριές την χαρακτηριστική γεύση τους μπορεί να μειώνει τις πιθανότητες εκδηλώσεως καρκίνου του παχέος εντέρου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Τα μωρά που πίνουν μητρικό γάλα για τουλάχιστον 3 μήνες έχουν λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν αργότερα στη ζωή τους το πρόβλημα των αποφραγμένων αρτηριών.
Άκρως καλοκαιρινός και δροσιστικός, ο φραπέ, αποτελεί μία από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες των Ελλήνων και των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε καλοκαίρι.