Μπορεί να πληρώθηκαν οι τευτλοπαραγωγοί όμως τα προβλήματα παραμένουν

Ο πρόεδρος τευτλοπαραγωγών Κεντρικής Μακεδονίας, Πίππας Αθανάσιος ανακοινώνει σε όλους τους τευτλοπαραγωγούς ότι χθες καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα για την καμπάνια του 2018 από την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Ο κ. Πίππας όπως αναφέρει στο agrocapital.gr ευχαριστεί όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την προσπάθεια που έκαναν ώστε να καταβληθούν τα χρήματα.

Επιπλέον, αναφέρει: «Κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη αλλά έχουμε πίσω μας ένα πολύ μεγάλο αγώνα. Υπάρχει σε εξέλιξη μια καλλιέργεια 18 χιλιάδων στρεμμάτων που αγνοείται η τύχη της. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την καταστρέψει και να μην ολοκληρωθεί αυτή η καλλιέργεια. Από τώρα κιόλας θα αρχίσει ο πόλεμος προς κάθε υπεύθυνο! Υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι είτε με τον Α είτε με τον Β τρόπο θα ολοκληρωθεί αυτό το ζήτημα και από την πλευρά του Υπουργείου και από την πλευρά του επενδυτή αλλά κυρίως από την πλευρά του εξυγιαντή όπου είναι η Τράπεζα Πειραιώς».

 Επιπροσθέτως, οι τευτλοπαραγωγοί αναφέρουν πως αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουν με ποιον έχουν να κάνουν απέναντι τους και ότι ο μόνος υπεύθυνος είναι ο εξυγιαντής(η Τράπεζα), λέγοντας πως πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της για να ολοκληρωθεί το ζήτημα αυτό, κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε θεωρηθεί λήξαν.

 Ο κ. Πίππας δηλώνει πως: «Χάσαμε πολύτιμο χρόνο και για οτιδήποτε συμβεί στην καλλιέργεια από εδώ και πέρα ο καθένας να αναλάβει τι ευθύνες των πράξεων του».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις