Emphyton: Έτοιμοι να βρεθούν στο πλευρό του αγρότη για την αντιμετώπιση όλων των μελλοντικών προκλήσεων
EMPHYTON

Κατά τη διάρκεια της Agro Thessaly 2023 βρεθήκαμε στο περίπτερο της εταιρίας Emphyton όπου παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα της εταιρίας, από τον κύριο Αγγελάκη, εμπορικό διευθυντή του ομίλου.

Μεταξύ αυτών, παρουσιάστηκαν οι νέοι βιοδιεγέρτες καινούργιας τεχνολογίας, οι οποίοι καλύπτονται από τους κανόνες που ορίζει η ΚΑΠ και είναι έτοιμοι να βρεθούν στο πλευρό του αγρότη ενισχύοντας την ποιότητα της καλλιέργειας και ταυτόχρονα αυξάνοντας την παραγωγή ανά στρέμμα αξιοποιώντας στο μέγιστο την βασική λίπανση.

Η Emphyton, δραστηριοποιείται στον τομέα των γεωργικών καλλιεργειών και προϊόντων έχοντας έναν ρόλο μοναδικό, πρωτοποριακό και ιδιαίτερο. Η μακρόχρονη εμπειρία και η γνώση της επιστήμης των στελεχών της είναι οι περγαμηνές σταθερής παρουσίας στον χώρο.

Τα υψηλά ποιοτικά standards που έχει θέσει και στα φυτώρια, την ιχνηλασιμότητα που εφαρμόζει από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και την πιστότητα του υλικού, βαδίζει σταθερά στην παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού μηλιάς ανοίγοντας αγορές και δημιουργώντας προοπτικές εξέλιξης όλων των συνεργατών μηλοπαραγωγών μας.

Όμιλος Emphyton γιατί η γη...είναι ελπίδα.

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις